I huvudet på August

I huvudet på mig alltså. Jag heter Björnligans August Björnbus och jag är just nu 5 månader. Jag bor på Värmdö med min matte, husse och lillhusse. Matte skulle fixa bloggen så att jag kunde lägga in mina tankar ändå från när jag flyttade hit för…. ja… det där med tidsuppfattning är ju ganska så svårt…men jag var iallfall, till skillnad från nu, en riktig halvfigur då. 5 kg bara och löjligt ullig. Nu väger jag 29 kilo och är stor, ståtlig, snygg och väldigt modig.

Men iallfall, den här bloggen…. Jag har jättemånga samlade och osamlade tankar från hela den här tiden som jag har bott här men eftersom Matte ibland har vissa tekniska tillkortakommanden så lyckade hon inte få till det där med att bakdatera inlägg, så vi får börja från nu istället. Den 28 Oktober 2006. (kanske dyker tidigare tankar upp om Matte får till det med teknikaliteterna)

Lägg gärna till kommentarer till mina inlägg som ni hittar i ”senaste inlägg” i fältet till höger på sidan. (fältet nedan är för kommentarer på själva bloggen.)

eskilstuna2.jpgBjörnligans August Björnbus

Ett svar till “I huvudet på August

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s